A webshopban megjelenített
termékfotók tájékoztató jellegűek!
Ha nem webáruházunkban
  rendel, minden esetben érdeklődjön
  készletünkről.
Vásárlási feltételek...
  Adatvédelmi tájékoztató...
Castrol Mintabolt - RIPCA Kft.
1149 Budapest, Mogyoródi út 32.
Tel.: (+36) 1 422-1456
Nyitvatartás: H-Cs:8-17, P:8-16:30

Nézzen be hozzánk:

Leltárellenőrzés
Ügyfélszolgálat
Castrol Mintabolt és Service Plus
Munkafelvétel
Centírozás
Futómű ellenőrzés
Futómű súlyozás
Futómű ellenőrzés
Alváz ellenőrzés

Castrol Auto Service

Időpontot szeretne foglalni szervizünkbe?


Várjuk hívását a 06-1-422-1456 telefonszámon!

A felhasznált alkatrészek árából 15% kedvezményt biztosítunk!*

Címünk: 1149 Budapest, Mogyoródi út 32.

Megnyílt a márkafüggetlen Castrol Autószervizünk!

Ön is kiemelt ügyfél szeret lenni? Akinek mindig soron kívül foglalkoznak az autójával?

Akinek garantáltan prémium minőséget adnak, az elérhető legjobb áron? Akinek nem kell félnie attól, hogy hibásan végzik el a sufni-tuningot?

Aki tudja, hogy ha egy konkrét problémát kell kijavítani, akkor nem végeznek teljeskörű karbantartást az autóján?

A csillaggal megjelölt kedvezményeket nagykereskedők, viszonteladók, illetve adószámmal rendelkező jogi személyek nem vehetik igénybe.

Tekintse meg AKTUÁLIS AKCIÓINKAT!

Szolgáltatások

(Gázüzemű gépjárművek javítását szervizünk nem vállalja - megértésüket köszönjük)

Olajcsere* Az olajcsere egy olyan rendszeresen elvégzendő rutin feladat, melynek során az autójában lévő régi kenőanyagot új, friss motorolajra cserélik. Minden olaj behatárolt élettartammal rendelkezik, idővel elveszti viszkozitási képességeit, ezért érdemes olajcserét végezni, mielőtt az elhasználódott motorolaj maradandó károsodásokat okoz a motorban. Nagykereskedők, viszonteladók, illetve adószámmal rendelkező jogi személyek nem vehetik igénybe. Az akció más akcióval nem vonható össze.
Olajcsere
Teljeskörű javítás, karbantartás és tanácsadás A teljeskörű javítás és karbantartás a nagyobb, azonnali javítást követelő problémáktól egészen az elhanyagolható, apró szépséghibákig mindenre megoldást kínál. Legyen az rutin ellenőrzés vagy komoly vészhelyzet, hozzáértő szakemberek állnak javításra készen, akik szakmai tanácsadással is kiegészítik munkájukat.
Alváz ellenőrzés
Ózonos utastér tisztítás Autóklíma tisztítás során a jármű utasterébe helyezzük a nagy teljesítményű ózongenerátort. Az eljárás során felhasznált ózont a gép a folyamat végén visszaalakítja oxigénné, így az autó azonnal használhatóvá válik.
A fertőtlenítés vegyszer felhasználása nélkül, környezetbarát módon történik.

Kattintson ide, és tudjon meg többet!

Alváz ellenőrzés
Futóművizsgálat és - javítás A futómű javítására akkor lehet szükség, ha gépjárművének iránytartása nem megfelelő, kopogó hangot ad, esetleg kanyarodáskor zajos, kormánya vagy az autó egésze rázkódik, vagy abroncsainak kopása egyenlőtlen, ferde. 40 ezer kilométerenként a futómű ellenőrzését és beállítását kötelezően el kell végezni.
Futómű ellenőrzés
Gumiszerelés, gumitárolás
Az időjárási viszontagságok kiküszöbölésére, és a biztonságos haladásért évente legalább kétszer szükséges a nyári gumikat télire cserélni. Egyéb esetekben is szükség lehet az abroncsok cseréjére, túlzott kopás vagy sérülés esetén. A lecserélt gumiabroncsok tárolását is vállaljuk gumihotel szolgáltatásunk keretében.
2022. Január 1. után 4 darab új gumiabroncs vásárlása esetén a kerékcsere teljes díja bruttó 7000 Forint.
Abroncs ellenőrzés
Centrírozás Kormányszitálás esetén sürgősen, egyébként rendszeres időközönként, legalább évente szükséges a kerekek kiegyensúlyozása, ez a centrírozás. Ellenőrzéskor a gumi állapotát és esetleges sérüléseit is felmérik a szakemberek, ezáltal jelentősen kiküszöbölhető a gumihibából adódó balesetek kockázata.
Centírozás
Műszaki vizsgára való felkészítés, vizsgáztatás Teljeskörű átvizsgálást biztosítunk műszaki vizsga előtt, mely tartalmazza az ilyenkor szükséges szerviz munkálatokat, illetve a vizsgáztatás lebonyolítását. Kevesen tudják, de egy 2012.07.01-től elfogadott jogszabály szerint lehetőség van akár 30 nappal előre hozni a műszaki vizsga időpontját. Úgy változott a jogszabály, hogyha a műszaki vizsga a lejárta előtti 30 napon belül történik, már nem a vizsga napjától, hanem a lejárattól számoljuk az érvényességi időt. Pl: ha autójának Május 10-én jár le a műszaki vizsga érvényessége, és Április 10-én vagy azt követően vizsgázik, már nem a vizsga napjától, hanem a lejárat (Május 10.) napjától fogjuk számolni a pl. 2 év érvényességet.
Műszaki vizsgáztatás
Gépjármű villamossági átvizsgálás, javítás A közutakon forgalomban lévő gépjárművek elektronikai rendszerei egyre összetettebbek. Javításuk magas fokú autóvillamossági ismereteket és komoly elektronikai szaktudást igényel. Szervizünk a modern adatkommunikációs rendszerek, valamint a különböző jeladók és beavatkozók szervizelését is vállalja. Továbbá szolgáltatásaink között szerepel elektromos kiegészítők beszerelése (pl: autórádiók, riasztók bekötése, központi zárak, elektromos ablakemelők és egyéb elektromos berendezések), autóvillamossági szerelések az izzó cserétől a teljes kábelezésig.
Gépjármű villamossági átvizsgálás, javítás
 
Indítómotorok, generátorok Szervizünkben indítómotorok, generátorok le és felszerelése, teljes körű javítása, garanciával. Továbbá üzletünkben komplett új, és felújított (cseredarabos) készülékek valamint alkatrészek értékesítése.
Indítómotorok, generátorok
Horpadás- és jégkár javítása Szervizünk vállalja jégkáros autók, horpadások (ajtórányitás, faág okozta sérülés) fényezés nélküli javítását.
Horpadás- és jégkár javítása

 Castrol Autószerviz hálózatában Ön kiemelt ügyfél!

Ismerje meg további akcióinkat itt!

E-mail címünk: muhely@ripca.hu
Tel.: 061-422-1456

Várjuk a Mogyoródi út 32. szám alatt:


Tekintse meg Castrol Mintabolt+Castrol Autószerviz-t nagyobb térképen