(Gázüzemű gépjárművek javítását szervizünk nem vállalja - megértésüket köszönjük)

Szolgáltatások

 Olajcsere

Olajcsere

Az olajcsere egy olyan rendszeresen elvégzendő rutin feladat, melynek során az autójában lévő régi kenőanyagot új, friss motorolajra cserélik. Minden olaj behatárolt élettartammal rendelkezik, idővel elveszti viszkozitási képességeit, ezért érdemes olajcserét végezni, mielőtt az elhasználódott motorolaj maradandó károsodásokat okoz a motorban.

Teljeskörű javítás, karbantartás és tanácsadás

Teljeskörű javítás, karbantartás és tanácsadás

A teljeskörű javítás és karbantartás a nagyobb, azonnali javítást követelő problémáktól egészen az elhanyagolható, apró szépséghibákig mindenre megoldást kínál. Legyen az rutin ellenőrzés vagy komoly vészhelyzet, hozzáértő szakemberek állnak javításra készen, akik szakmai tanácsadással is kiegészítik munkájukat.

Ózonos utastér tisztítás

Ózonos utastér tisztítás

Autóklíma tisztítás során a jármű utasterébe helyezzük a nagy teljesítményű ózongenerátort. Az eljárás során felhasznált ózont a gép a folyamat végén visszaalakítja oxigénné, így az autó azonnal használhatóvá válik.
A fertőtlenítés vegyszer felhasználása nélkül, környezetbarát módon történik.

Kattintson ide, és tudjon meg többet!

Futóművizsgálat és - javítás

Futóművizsgálat és - javítás

A futómű javítására akkor lehet szükség, ha gépjárművének iránytartása nem megfelelő, kopogó hangot ad, esetleg kanyarodáskor zajos, kormánya vagy az autó egésze rázkódik, vagy abroncsainak kopása egyenlőtlen, ferde. 40 ezer kilométerenként a futómű ellenőrzését és beállítását kötelezően el kell végezni.

Gumiszerelés, gumitárolás

Gumiszerelés, gumitárolás

Az időjárási viszontagságok kiküszöbölésére, és a biztonságos haladásért évente legalább kétszer szükséges a nyári gumikat télire cserélni. Egyéb esetekben is szükség lehet az abroncsok cseréjére, túlzott kopás vagy sérülés esetén. A lecserélt gumiabroncsok tárolását is vállaljuk, gumihotel szolgáltatásunk keretében.
2023. Február 1. után, 4 darab új gumiabroncs vásárlása esetén a kerékcsere teljes díja bruttó 8990 Forint.

Centrírozás

Centrírozás

Kormányszitálás esetén sürgősen, egyébként rendszeres időközönként, legalább évente szükséges a kerekek kiegyensúlyozása, ez a centrírozás. Ellenőrzéskor a gumi állapotát és esetleges sérüléseit is felmérik a szakemberek, ezáltal jelentősen kiküszöbölhető a gumihibából adódó balesetek kockázata.

Műszaki vizsgára való felkészítés, vizsgáztatás

Műszaki vizsgára való felkészítés, vizsgáztatás

Teljeskörű átvizsgálást biztosítunk műszaki vizsga előtt, mely tartalmazza az ilyenkor szükséges szerviz munkálatokat, illetve a vizsgáztatás lebonyolítását. Kevesen tudják, de egy 2012.07.01-től elfogadott jogszabály szerint lehetőség van akár 30 nappal előre hozni a műszaki vizsga időpontját. Úgy változott a jogszabály, hogyha a műszaki vizsga a lejárta előtti 30 napon belül történik, már nem a vizsga napjától, hanem a lejárattól számoljuk az érvényességi időt. Pl: ha autójának Május 10-én jár le a műszaki vizsga érvényessége, és Április 10-én vagy azt követően vizsgázik, már nem a vizsga napjától, hanem a lejárat (Május 10.) napjától fogjuk számolni a pl. 2 év érvényességet.

Gépjármű villamossági átvizsgálás, javítás

Gépjármű villamossági átvizsgálás, javítás

A közutakon forgalomban lévő gépjárművek elektronikai rendszerei egyre összetettebbek. Javításuk magas fokú autóvillamossági ismereteket és komoly elektronikai szaktudást igényel. Szervizünk a modern adatkommunikációs rendszerek, valamint a különböző jeladók és beavatkozók szervizelését is vállalja. Továbbá szolgáltatásaink között szerepel elektromos kiegészítők beszerelése (pl: autórádiók, riasztók bekötése, központi zárak, elektromos ablakemelők és egyéb elektromos berendezések), autóvillamossági szerelések az izzó cserétől a teljes kábelezésig.

Indítómotorok, generátorok

Indítómotorok, generátorok

Szervizünkben indítómotorok, generátorok le és felszerelése, teljes körű javítása, garanciával. Továbbá üzletünkben komplett új, és felújított (cseredarabos) készülékek valamint alkatrészek értékesítése.

Horpadás- és jégkár javítása

Horpadás- és jégkár javítása

Szervizünk vállalja jégkáros autók, horpadások (ajtórányitás, faág okozta sérülés) fényezés nélküli javítását.