Castrol Edge: A bizonyíték

2021-07-29

A Castrol a motorolajok folyamatos tesztelése révén a lehető legjobb termékeket kínálja világszerte több millió vezető számára.

edge-the-proof-banner.jpg.img.2350.medium.jpg

Legutóbbi tesztjeink igazolják, hogy a Fluid TITANIUM technológiával készült Castrol EDGE hogyan alakul át, hogy terhelés alatt jobban teljesítsen, és mérsékelje a motorteljesítményt csökkentő súrlódást, hogy szabadjára engedje a motorból a valódi teljesítményt.

 

1. TESZT: ÁTALAKULÁS

 

Az extrém nyomás alatt összepréselődő olajat elektronokból kibocsátott, fénysebességet megközelítő sebességű röntgensugarakkal vizsgáltuk.

 

Végeredményül azt kaptuk, hogy a Fluid TITANIUM technológiával készült Castrol EDGE szerkezete fizikailag átalakul nyomás alatt, hogy távol tartsa egymástól a fém alkatrészeket. A nyomás csökkenésekor az olaj visszanyeri szabadon áramló állapotát.

 
 

2. TESZT: ERŐSSÉG

 

Egy világhírű egyetem által kifejlesztett, úttörőnek számító ultrahangos technikát alkalmazva összehasonlítottuk a vezérműtengely súrlódási pontjai közötti olaj ellenállóságát.

 

A teszt eredményéül azt kaptuk, hogy a Fluid TITANIUM technológiával készült Castrol EDGE ellenállóbb a súrlódási pontnál, mint ugyanaz az olaj Fluid TITANIUM technológia nélkül – ez igazolja, hogy az olaj terhelés alatt jobban teljesít.

 
 

3. TESZT: CSÖKKENTETT SÚRLÓDÁS

 

Egy, az iparág által elismert tesztet alkalmazva mértük a súrlódási szinteket különböző fordulatszámok és üzemi körülmények mellett. A Fluid TITANIUM technológiával készült Castrol EDGE bizonyítottan csökkenti a motorteljesítményt csökkentő súrlódást.

 

castrol-edge-brand-product-banner.jpg.img.2350.medium.jpg