Castrol Edge Supercar

2021-07-28

Szabadjára engedi a motorból a valódi teljesítményt!

supercar-banner.jpg.img.2350.medium.jpg

A teljesítmény többféleképpen is tetten érhető: nem utolsósorban a gyorsulással járó élvezetben, az érezhetően felszabaduló nyomatékban – vagy a korlátlan sebesség okozta örömben.

 

Mindenkinek, aki csak a legjobbal elégszik meg, a Castrol EDGE SUPERCAR a legjobb és legmodernebb technológiánkkal készül. Akár a versenypályákon, akár a közutakon használja, a Fluid TITANIUM technológiával készült Castrol EDGE SUPERCAR átalakul, hogy terhelés alatt jobban teljesítsen, és mérsékli a motorteljesítményt csökkentő súrlódás mértékét, hogy szabadjára engedje a motorból a valódi teljesítményt.

 


supercar-1.jpg.img.1024.medium.jpgA VERSENYPÁLYÁKRÓL

 

A Castrol EDGE SUPERCAR nevet adtuk a legjobbak legjobbikának: testreszabott olajainkkal világszerte ellátjuk a motorsport legnagyobb bajnokságait.

 

A motorsport számára készült olajainkat a bajnokságok tűzpróbáján teszteljük: Formula One™, FIA World Rally Championship (Rali-világbajnokság), FIA World Endurance Championship és sok más bajnokságon.

 


supercar-2.jpg.img.1024.medium.jpgA KÖZUTAKRA

 

A versenypályákon már győzelmet aratott mérnöki szakértelmünket alkalmazzuk a közúti használatra kifejlesztett Castrol EDGE SUPERCAR termékeinkhez is.

 

A nagy teljesítményű autókba mindennapi használatra tervezett fogyasztói termékeink a világ legerősebb sportautó-motorjaiban már bizonyítottak – garantálják a kiváló teljesítményt.

 


supercar-3.jpg.img.1024.medium.jpgA LEGSZÉLSŐSÉGESEBB KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT TESZTELT

 

A Castrol EDGE SUPERCAR olajunkat a nagy teljesítményű vezetés szélsőséges körülményei között teszteltük. Egy különleges kihívást hoztunk létre a nagy teljesítményű V10 motorok független tesztelésére, egy csúcstechnológiás tesztkörnyezetben.

 

Castrol EDGE SUPERCAR motorolajat kitettük a teljes 2017-es Formula One™ szezon, majd a Le Mans-i 24 órás autóverseny terhelésének. Nem cseréltünk olajat a futamok között, csupán egyetlen töltést engedtünk a legerősebb olajunkból! Az olaj nem csupán túlélte, hanem sikeresen bizonyított!