CASTROL - több, mint motorolaj

A több mint 100 éves múltra visszatekintő cég szponzorációs tevékenységéről kevesebb szó esik mostanában, pedig a Castrol a nemzetközi versenyek állandó szereplője már hosszú idő óta. Ismerje meg jobban a világ egyik piacvezető motorolaj gyártóját!

597289_6558853_400_300_ad8baeec5be1056a6dcfd5f6db0f6e53.png 

A több mint 100 éves múltra visszatekintő cég szponzorációs tevékenységéről kevesebb szó esik mostanában, pedig a Castrol a nemzetközi versenyek állandó szereplője már hosszú idő óta. A Castrol márkanév összeforrt a motorsport kiemelkedő csapataival és vezető személyiségeivel. A legelső együttműködések egyike a Le Mans-i autóversenyen jött létre, ahol a Castrol a Jaguár és a Mercedes csapatokat támogatta az 1980-as évek végén, 1990-es évek elején. Azóta a Castrol a világ piacvezető motorolaj gyártójává nőtte ki magát, ezáltal stabil és elismert helyet birtokol a motorsportok területén is. Napjainkban pedig szinte az összes vezető csapattal együttműködik.

 

A különböző motorsport eseményeken túl számos autómárka választja a Castrolt stratégiai kenőanyagszállító partnerének. Mind közül talán a BMW a legjelentősebb A két cég az értékesítés után nyújtott szolgáltatások terén is együttműködik, ily módon növelve a BMW-kereskedők szolgáltatásainak hatékonyságát, ezzel is fokozva az ügyfélelégedettséget. Emellett a BMW-vel együttműködnek a motorsport, a kutatás-fejlesztés és a gyártás területén is. A német autóipari óriáson kívül kiemelt partnerek között szerepel még a Jaguar, a Volvo, a Land Rover és az Aston Martin is.

 

Habár a kenőanyag gyártást tipikusan a környezetszennyező iparágak közé sorolják a Castrol igyekszik változtatni ezen a sztereotípián és szem előtt tartja a biztonság és környezetvédelem témakörét. Teljes mértékben betartják adott ország törvényi kötelezettségeit, sőt igyekeznek meghaladni ezeket az elvárásokat, bárhol is tevékenykednek a világban. A termékek előállítása során három egyszerű szempontot tartanak szem előtt:
     

balesetmentesség
emberre ártalmas hatások kiküszöbölése
környezeti károk kizárása

 

A Castrol több, mint motorolaj: minden területen a fejlődést szolgálja, legyen szó akár az emberekről, az üzletről, a termékekről vagy a szolgáltatásokról.