Renault Sport Customer Racing

2021-07-28

Szinte amióta az ember autókkal és motorkerékpárokkal versenyezni kezdett, a Castrol jelen volt, hogy az olajokkal és más kenőanyagokkal kapcsolatos szakértelme révén támogatást nyújthasson.

A Castrol több mint 100 éve a versenyek megkerülhetetlen szereplője, amely a versenyzés minden szintjén jelen van, és ugyanúgy támogat világbajnokokat, mint lelkes amatőröket.

 

A Castrol a teljesítményfokozó képességébe és megbízhatóságába vetett bizalmat kőkemény munkával érte el, amely a mai napig töretlen az ügyfél-támogatási programoknak és a Castrol EDGE-termékcsalád kenőanyagainak köszönhetően.

 

A Castrol szakmai hírneve az ilyen kapcsolatokon és azon a tudáson alapszik, amelyet a járművezetők és a mérnökök a sport világában gyűjtöttek a velünk töltött hosszú úton.

 

A gyártók manapság mindennél többre tartják e kapcsolatok fontosságát. Ennélfogva a Castrol büszke a Renault Sport Racinggel való hosszú távú együttműködésére, amely az ügyfélverseny tevékenységével lehetőséget ad a Castrolnak arra, hogy egyedi szakértelemre, élvonalbeli technológiai fejlesztésekre tegyen szert és nagy teljesítményű kenőanyagokat gyártson.

 

A Castrol-kenőanyagok, amelyeket már a közúti Renault-ügyfelek számára is ajánlanak a szerviztöltő motorolaj-partnerség részeként, most létfontosságú szerepet játszanak a Formula Renault Európa-kupa, a francia Clio-kupa és a Clio-trófea, valamint a brit, olasz, spanyol és közép-európai Clio-kupa versenysorozataiban.

 

Ez az új stratégia azt jelenti, hogy már a junior és alapszintű versenysorozattól egészen a Forma-1-ig a Castrol segíti a jövőbeni és jelenlegi bajnokokat a teljesítmény határainak ledöntésében és az új célok elérésében.

 

"A Castrol az iparág egyik vezető vállalata, amely gazdag örökséget tudhat magáénak a versenyzés minden szintjén. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen elismert és lenyűgöző szakértelemmel rendelkező partner mellett dolgozunk, és örömmel várjuk, hogy lássuk, milyen választ találnak a csapatainknál felmerülő új kihívásokra."

 

A Renault Sport Racing ügyvezető igazgatója