Sikeres vénasszonyok nyara!

Szeptember 15-én rendezték meg a Gokart Talent Cup 6. fordulóját a kecskeméti gokart stadionban. Nehéz időszakon van túl a kis versenyzőnk, ugyanis többször is csapatot váltott...

 

222.jpg

 

Ez az elmúlt két versenyen sajnos meg is látszott a teljesítményén, ugyanis az év első felében még abszolút győzelmekről számolhattunk be nektek, viszont az év közepén a 4.,5.,6.helyeken végzett.
Igaz, ezek a helyezések is a kategóriája 2. és 4. helyeit jelentették. Értékes pontok mentek el a bajnokság szempontjából.

 

221.jpg 

 

A jelenlegi csapatánál (Benex motorsport) azonban a kitartó és alázatos munka meghozta a gyümölcsét, és Beni ismét "VidaBeni"-s lett. Megint az abszolút futamgyőzelmért harcolt - ami sikerült is, valamint a kategóriagyőzelem is megvan!
A technika is összeállt, és Beni is kitűnő formában várhatta a GTC 6. fordulóját a csapat és az apuka közös munkájának köszönhetően.

 

Sikeres vénasszonyok nyara! 

 

Az időmérő fölényes pole-t hozott, az első verseny pedig fölényes abszolút győzelmet.
A második verseny rajtja kevésbé sikerült jól, veszített is három pozíciót, de komoly sebességgel zárkózott vissza az abszolút második helyre. Az élen haladót már nem sikerült elkapni, de hihetetlen tempóval csökkentette a kettejük közti távolságot,
a leggyorsabb körökkel egyetemben.
Így a kategória győzelem is megvan, valamint a bajnoki címhez is közelebb került!

 

224.jpg 

 

Következik az utolsó 7. forduló október 6-án Kecskeméten, ami dupla pontokért megy, így bármi megtörténhet a kategóriában.

 

Szurkoljatok velünk Beniért!!!!!