Száguldás, motor, szerelem II.

Bukósisakokat becsatolni, gáz, és máris ott a végtelen szabadság. Körülölel a friss levegő, nem akadályoz a feltorlódott kocsisor, nem bosszant, hogy nincs parkolóhely, nem kell súlyos tízezreket hagyni a benzinkúton, a parkolóautomaták sem a Te pénzedet nyelik - vonzó tények ezek. Élvezetes és praktikus.


Száguldás, motor, szerelem II.Hétvégén motoros túrázók özönlenek ki az országutakra, hétköznap pedig a könnyedebb közlekedésre vágyók lepik el kétkerekűikkel a várost, és illannak el a forgalmi káoszban idegeskedő autósok mellett, vidáman. Igazi filmbéli kép valóra válása egy férfiembernek mikor egy kecses női kéz öleli át hátulról a derekát a biztonságot keresve, miközben hosszú haja lobog a szélben és kíváncsian várja, hova repíti el majd kettejüket a stílusos járgány…


Na, a fent leírtak miatt van az, hogy ha megkérdezünk egy motorost, hogy szeret-e motorozni, nem azt a választ kapjuk: „Igen, kicsit szeretek.”. Hanem minimum azt, hogy: „Imádok!” Mert a motorozás életforma,egy merőben más életstílus, mint tömegközlekedni, autózni, gyalogolni.


Vagány szerelés, gyorsaság, könnyedség, szabadság. Tény, hogy a hölgyek közül csak az igazán bátrak tartoznak a motoros társadalom körébe, de az is biztos, hogy a többiek is nehezen tudnak ellenállni egy motoros dzsekis úriember száguldásra invitálásának. És ha egyszer egy szerelem elkezdődik…nincs megállás!


Benedek Róza | iContent