Titanium Ice: a világon először, jégen

A TITANIUM ICE révén a Halálos iramban rajongóinak exkluzív és lélegzetelállító élményben lehet részük az egyik legnépszerűbb és legizgalmasabb filmsorozat legújabb fejezetében...

 

 

A kanadai Yukon tartomány vadregényes, jeges táján megépített világklasszisú bemutatópályán Michelle Rodriguez, a Halálos iramban sorozat egyik sztárja próbára teszi a legendás kaszkadőrt, Debbie Evans-t és a Castrol EDGE erejével felturbózott Jaguar F-TYPE 5 literes Supercharged V8 R AWD autóját. A valóság és a képzelet keverékeként kialakított versenypályán katonai tankokkal, atom-tengeralattjárókkal, helikopterekkel, rakétákkal, robbanásokkal és jégszilánkokkal kell szembenézniük.


A TITANIUM ICE révén a Halálos iramban rajongóinak exkluzív és lélegzetelállító élményben lehet részük az egyik legnépszerűbb és legizgalmasabb filmsorozat legújabb fejezetében.


Nézze meg, hogyan teszi a Castrol EDGE még merészebbé a kaszkadőrt, hogy a maximumot hozhassa ki magából és autójából az eddigi legakciódúsabb vezetési teszten!

 

 

A Castrol EDGE a Castrol legerősebb motorolaj-termékcsaládja. A TITANIUM ICE élete egyik legnagyobb kihívása elé állította a kaszkadőrt, akinek a valóságot és a képzeletet ötvöző versenypályán kellett helytállnia a világ egyik legextrémebb táján. A Castrol EDGE jóvoltából mindig és mindenütt a legjobbat hozhatja ki magából és autójából!

 

14885438020332.jpg

 

Vásárolja meg, és az EDGE Titanium FST az Ön járművét is védi!

Válogasson az EDGE termékcsalád termékei közül, szerezze be biztos forrásból a megújult olajokat!

 

Tovább az EDGE Titanium SFT családhoz