Céginfo - Castrol Mintabolt

 

Elérhetőségek

RIPCA Kft.

1149 Budapest, Mogyoródi út 32.
Tel.: (+036) 1 422-1456
E-mail: info@castrolmintabolt.hu

 

 

Nyitvatartás:

H-Cs: 8-17, P: 8-16:30

Cégünk, a Ripca Kft. 2003-as megalakulása kezdetétől működteti a Castrol Mintaboltot, mely hazánkban és Európában is egyedülálló Brand Shop.

Dinamikusan fejlődő vállalkozásunk, mely immár közel 20 főt foglakoztat azt tűzte zászlajára, hogy ügyfeleinek komplex szolgáltatást nyújtson, pontos, szakszerű és költséghatékony megoldást találjon a felmerült problémák megoldására. Így a kitartó, kemény munkánknak köszönhetően egy magasabb szintre léphetett cégünk, melynek keretében 2013. december 1-jén - az országban elsőként – nyithattuk meg a Castrol Service Plus elnevezésű szervizállomásunkat, Zuglóban a Mogyoródi út 32. szám alatt.

Ez az úttörő projekt egyedülálló a márka független autójavítási szakma területén éppúgy, mint a Castrol Hungária és a Ripca Kft. életében is. A komplexumban a szerviz mellett bemutatóterem és oktatóműhely is megkezdte működését, amely páratlan a maga nemében.

Vásárlóink a bemutatóteremben a Castrol termékcsoport teljes palettájából válogathatnak, és egy helyen megoldhatják az olajcseréhez szükséges segédanyagok, alkatrészek beszerzését, illetve igény szerint a szervizünkben történő munkálatok elvégzését meg is várhatják.

A Castrol Service Plus szervizünkben magas színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket nemcsak a teljes körű autójavításokkal, karbantartásokkal, elektromos szerelésekkel, számítógépes diagnosztikával, hanem korszerű ózongenerátoros klíma és utastér tisztítással, valamint gumiabroncs forgalmazással, szereléssel, centrírozással és futómű állítással is rendelkezésre állunk.

Ennek megfelelően Ön mindig biztos lehet abban, hogy a felhasználásra váró Castrol termék mögött komoly háttér húzódik. A Castrol Mintaboltban megvásárolható termékekre egységesen "garancia" matricát rakunk, ezzel jelezzük, hogy a termék eredetiségére garanciát vállalunk.