Castrol az anyósülésen!

Nekem a Balaton, a Riviéra… kivéve, ha lerobban az autóm. Ugye kellemetlen érzés lenne a leállósávban várni a „Sárga Angyalt”? Igen, hasonló a pokolhoz! Kerülje el egyszerűen ez a problémát!

 

Mielőtt neki indulna a család a régóta várt nyaralásnak, nem árt megbizonyosodnunk, hogy az autónk megfelelő állapotban van-e?  

Castrol az anyósülésen!Az általános vizsgálatokon, mint a gumiabroncsok, a kormány, a fénytestek vagy éppen a fékberendezés ellenőrzésén kívül érdemesebb alaposabb ellenőrzést és frissítést végeztetni autónkon, hogy semmi probléma ne adódjon a megérdemelt kikapcsolódás alatt.

Az egyik ilyen fontos pont az olaj cseréje, és a motor számára legalkalmasabb motorolaj használata.

A motorolaj lényege a motor fém részeinek súrlódásának csökkentése, és mivel a kisebb súrlódás kevesebb üzemanyag fogyasztást eredményez, azzal, hogy autójának megfelelő motorolajat használ, még spórolhat is!

A motorolaj cseréjét megtett kilométerhez vagy időtartamhoz is lehet kötni, így ha nem is utaznánk 15 ezer kilométernél többet egy évben, úgy évenként egyszeri motorolaj csere is elegendő.

Ezt érdemes a nagy utazásokkal teli nyári szezont megelőzően megejteni, hogy a családunkat a legnagyobb biztonságban tudhassuk, és több pénz is maradjon a tárcánkban. 

A Catrol Mintaboltban a különböző olajok, hűtőfolyadékok (amelyek szintén a motor állapotát hivatottak segíteni és megkímélni) valamint fékfolyadékok mellé most a vízpartok nélkülözhetetlen játékait kapja ajándékként, gyermekei legnagyobb örömére. Így nem csak az autó megfelelő működése fogja kellemesebbé tenni az utat, de hátul a gyerekek is még nagyobb izgalommal várják majd a családi nyaralást.